Over ons

Meer dan 10 jaar ervaring!

BedrijfsIT is de specialist in het aanleggen en onderhouden van (bedrijfs)netwerken in oost Nederland. Wij leveren automatiseringsoplossingen die volledig kunnen worden ingericht op de wens van de klant. Wij ondersteunen, adviseren en ontzorgen u en uw medewerkers in alle denkbare ICT-processen. Van installatie en onderhoud tot beveiliging en beheer. BedrijfsIT is gevestigd in Groenlo (Gelderland).

Dennis Lankhuijzen

Mijn naam is Dennis Lankhuijzen (1969) en ik heb in 2010 BedrijfsIT opgericht. Inmiddels ben ik ruim tien jaar werkzaam in de ICT-sector. In 1989 werd ik verantwoordelijk voor de kantoor- en productieautomatisering bij een kalverslachterij in Nieuwerkerk aan der IJssel. Hier is de basis gelegd voor mijn passie: het helpen van mensen door middel van automatiseringsoplossingen. Na mijn verhuizing naar de Achterhoek kwam ik in 2003 bij een bedrijf te werken dat zich richt op de automatisering voor huisartsen en fysiotherapeuten, waar ik veel geleerd heb over de ICT-behoeftes van mensen die een zittend beroep uitoefenen. In 2005 maakte ik de overstap naar een eenmanszaak die wel wat ondersteuning kon gebruiken op het gebied van automatisering. Hier leerde ik hoe het is om voor jezelf te beginnen en zo heb ik in 2010 daadwerkelijk de stap gezet: het starten van BedrijfsIT.

Mijn expertise is het installeren en inrichten van netwerken en servers voor middelgrote en kleine bedrijven. Op die manier kan ik zoveel mogelijk contact houden met de eindgebruiker. Door te luisteren naar zijn wensen en behoeftes, bereik je uiteindelijk het beste resultaat. Andersom is het voor de klant ideaal: één aanspreekpunt voor alle ICT-oplossingen. Van de installatie van een netwerkprinter, het aanleggen van bekabeling, het inrichten van VoIP of een complete server: ik regel het voor je.

24/7 dienstverlening

BedrijfsIT is aangesloten bij SitPro (Samenwerkende IT Professionals). Hierdoor kan ik in drukke tijden altijd terugvallen op mijn collega IT’ers. Op die manier kan ik mijn klanten altijd direct van dienst zijn. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Meer informatie over wat BedrijfsIT voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op!